Fysiotherapie Rietkampen Ede

Geachte sitebezoeker,

Wij heten u van harte welkom!

Uw fysiotherapeut van praktijk Fysiotherapie Rietkampen  is Jan Jaap van Breda. 

Voor administratieve vragen/zaken kunt u terecht bij Eeske van Roekel. Zij is aanwezig op  dinsdag- en vrijdagochtend. U kunt ook mailen naar: info@fysiotherapierietkampen.nl 

De praktijk bestaat sinds begin februari 1990. Jan Jaap vestigde zich toen als Fysiotherapeut op de Kennedydreef in de wijk in aanbouw.

Inmiddels zitten wij alweer 18 jaar in de schitterende , goed bereikbare locatie gelegen aan De Gasperisingel 22 in Ede.

Bij de praktijk kunt terecht met de vele verschillende klachten voor de algemene fysiotherapie en sporttape. Daarnaast richt Jan Jaap van Breda zich ook op kaakgerelateerde problematiek. Veelal zijn dit pijnklachten en of bewegingsproblemen van de kaak bij bijvoorbeeld eten. Vaak is er sprake van langdurige oorklachten en/ of hoofdpijnklachten.

Binnen de praktijk is tevens een bewegingsagoog werkzaam. Samen helpen wij u graag bij revalideren, opbouw van belastbaarheid en dus verbeteren van uw functioneren. U kunt zich ook opgeven voor onze wandelclub. Gezelligheid en samen bewegen onder leiding.

Vele bij- en nascholingen in combinatie met een geruime ervaring zorgen ervoor dat u met alle problemen aan het bewegingsstelsel bij ons terecht kunt.

Verder is van Breda een erkend dierenfysiotherapeut. Voor info daarover kunt u bellen 0651114369 of mailen janjaap.breda@hoefenwoef.nl 

Fysiotherapie Rietkampen
De Gasperisingel 22
6716 RB Ede
Telefoon 0318- 623843